bannerfans_13351088-7

JUNNUBandy tarjoaa lapselle mielekkään, haasteellisen ja edullisen harrastukseen

Katsastakaa lapsienne tuntemuksia ja miettikää olisiko tänä talvena aika aloittaa uusi harrastus. Jääpallo “herrasmieslajina” ja joukkueurheilumuotona on mitä parhain lapsen sosiaalisen kehityksen tukija. Niin ja jääpalloa pelataan ulkona – sekin on pelkästään positiivinen asia. Raikkaassa talvisessa ulkoilmassa suoritettavaa motorisesti ja älyllisesti vaativaa harjoitusta – yhdessä toisten kanssa tekemistä, yksilöllisiä taitoja kehittäen.

Fysiikkaa unohtamatta: jääpallo on fyysisesti todella vaativa laji, mutta lajin luonteen vuoksi lapsen fyysinen kehitys ja kehittäminen toteutuu luontevasti ja yksilöiden erilaisuudet pääsevät positiivisesti oikeuksiinsa. Jääpallojoukkueessa tarvitaan erilaisia yksilöitä – erilaisuus on rikkautta ja voimavara jääpallossa.

Laittakaa asia ihmeessä vähintäänkin “mietintämyssyyn” ja keskustelkaa asiasta myös lapsenne kanssa.

JUNNUBandyssä on pienille pelaajille omat joukkueet P10, P9 ja P7 -joukkueet (2007 ja myöhemmin syntyneet), jossa harjoitellaan 2-4 kertaa viikossa sekä osallistutaan maakunnallisiin jääpalloturnauksiin.
P11 -joukkue (2005-2006 syntyneet) toimii myös JUNNUBandyn alla. P11 -joukkue osallistuu valtakunnalliseen Jääpalloliiton turnausmuotoiseen SM-sarjaan.

Jääpallo on edullinen harrastus ja helppo aloittaa: alkuun riittää luistimet ja kypärä!

 

Veiterä tarjoaa JUNNUBandyssä mahdollisuuden jokaiselle lapselle:

 • Harjoituskertoja on useita viikossa – mutta jokainen käy niissä oman ehtimisensä mukaan: myös perhe ja koulu on tärkeitä meille kaikille!
 • Pelkissä harjoituksissa käyminen ei maksa mitään
 • Kustannusten suhteen jokainen voi valita itselleen sopivan vaihtoehdon

 

Maksa siitä mitä tarvitset tai ota kaikki tarvittava yhdessä paketissa:

 1. Maksa ja huolehdi itse niistä kustannuksista, joita tarvitset ja käytät talven aikana (esim. vakuutus, lisenssi tai muut pelaamiseen tarvittavat asiat) – tulet mukaan ja itse päätät osallistumisesi ja sitä myöten myös maksut
 2. Tai maksamalla kausimaksun 125/145 euroa ja saat seuraavat asiat yhdessä paketissa yhdellä kertaa:
  1. Vakuutus (arvo n.10-70 euroa riippuen pelaajan iästä ja vakuutuksesta)*
  2. Jääpalloliiton lisenssi (arvo n.10 – 70 euroa euroa riippuen pelaajan iästä)*
  3. Joukkueen pelipaita omalla nimellä, pelihousut, pelisukat (arvo 125 euroa)
  4. Harjoituspaita ja juomapullo (arvo 25 euroa)
  5. Veiterän tuen leiri-, matka- ja ruokailukustannuksiin (arvo n.50-100 euroa kaudessa)
  6. Veiterän jäsenmaksu (arvo 10 euroa)

*Kauden 2015-2016 vakuutus ja lisenssimaksut voit katsoa täältä (Jääpalloliiton sivuilla)  Jos pelaajalla on oma vakuutus, niin se voidaan vähentää kausimaksusta. JUNNUBandy ottaa kausimaksun maksaneille pelaajilleen yhteisvakuutuksen, jonka hinta on n.20 euroa (sama hinta kaikilla ikään katsomatta ja tulee kokonaisuutena n.60% halvemmaksi kuin jos jokainen ottaisi vakuutuksen itse).

 

Lisäksi Veiterältä kaikki pelaajat saavat  pelaajakortin, jolla: 

 • Ilmainen sisäänpääsy Edustusjoukkueen kotiotteluihin
 • Jääurheiluvarusteet ja -tarvikkeet seurahinnoin UK-Koskimiehestä ja Tackla Centeristä
 • Luistimien teroituksen harjoitusten ja otteluiden yhteydessä
 • Seuravaatetus seurahinnoin
 • Ja kaikki muut Veiterän edut jäsenilleen (kampanjat yms. Veiterälle kohdistetut edut yhteistyökumppaneilta)

 

JUNNUBandyn toiminnan rahoitus, tulot, menot ja budjetointi:

JUNNUBandyssä toiminta budjetoidaan jokaiselle kaudelle erikseen ja niin tulot kuin menot on kaikkien pelaajien vanhempien nähtävillä. Tuloja on mm. kausimaksut (n.30%), sponsori- ja yhteistyökumppanitulot (n.30%), kioskimyynti ja muut tapahtumatulot(20%) ja yhteisesti kerätyt varat esim. kausijulkaisun mainosmyynti (n.10-15%).

JUNNUBandyssä keräämme yhdessä varoja yhteiseen toimintaamme, hankimme sponsoreita ja olemme mukana tapahtumissa talkoo apuna jne.  Mutta yhteinen toimintamme ei ole “pohjaton kassa”, vaan raha menee suoraan meidän toimintaamme. Kannustimena yhteisen eteen tehdystä työstä tulee suoraa pelaajakohtaista rahallista hyötyä; esim. kausijulkaisun mainosmyynnistä jokainen pelaaja/vanhempi saa itselleen ja lapselleen suoraa hyötyä – mainosmyynnillä voi maksaa kausimaksun kokonaan tai osittain. Ahkeruus palkitaan, hyvä laitetaan kiertämään ja tehty työ huomioidaan.

Menoja on pakolliset kulut (lisenssit ja vakuutukset n.40%), harjoittelukustannukset (jääaikamaksut, leirit, harjoitusottelut n.20%), kilpailukustannukset (turnausmaksut, pelimatkakustannukset, tuomarimaksut jne. n.35%, ja materiaali- ja valmennuskustannukset (pallot ja huoltoon liittyvät kulut n. 5%)

 

 

Lisätiedot JUNNUBandystä: seppo.puhakainen(a)veitera.com / 040 581 5402

 

Katso JUNNUBandyn harjoitusajat täältä!

ilmoittauminen

JB_sponsorit_2016