SUMMER CAMP LAPPEENRANTA 2016

Uutinen veitera.fi -sivuilta

Veiterä

SUMMER CAMP LAPPEENRANTA 2016

 

Summer Camp -leirin kohderyhmänä ovat P11, P13 ja P15 -jääpallojuniorit

(JUNNUBAndystä leirille voivat siis osallistua 2003-2007 syntyneet pelaajat)

Leiri järjestetään Lappeenrannan Kisapuistossa.
Ilmoittautuminen on alkanut ja se päättyy 24.7.2016.
Leiri on kaikille avoin ja sinne otetaan 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

 

Alustava ohjelma:

Lauantai 13.8.2016

8:00 Aloituspalaveri ekop_logo
9:00 Alkulämmin
10:00 Jää- ja oheisharjoitus
12:00 Lounas
13:00 Luento
14:00 Jää- ja oheisharjoitus
15:00 Välipala
15:30 Jää- ja oheisharjoitus
17:00 Varustehuolto ja info seuraavan päivän ohjelmasta

Sunnuntai 14.8.2016

9:00 Aamupala
10:00 Luento
11:00 Jää- ja oheisharjoitus
12:30 Lounas
13:30 Jää- ja oheisharjoitus
15:15 Varustehuolto, välipala ja loppupalaveri

TARKISTA PÄIVITETTY AIKATAULU JA LISÄTIEDOT LEIRITIEDOTTEESTA

 

Muistathan ilmoittaa nimesi, syntymävuotesi, yhteystietosi, seurasi sekä myös mahdollinen ruoka-aineallergiasi.

Leirin hinta on 90 euroa ja se sisältää ohjelmassa mainitut jää- ja tilavuokrat, leiritekstiilin, ruokailut sekä aamu- ja välipalat.

Leiriläiset on vakuutettu järjestäjän puolesta.
Leiriläiset huolehtivat majoituksestaan.
Järjestäjä vahvistaa ohjelman ja harjoituspaikat kutsun yhteydessä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
Kerkko Äikäs
044 203 8310 tai aikas.kerkko(a)gmail.com

 

Lappeenrannan Veiterä järjestää Summer Camp Lappeenranta 2016 jääpalloleirin 13.–14.8.2016 Leirin järjestämisen mahdollistaa Etelä-Karjalan Osuuspankin myöntämä Kesäduuni raha, joka on suunnattu Etelä-Karjalaisille 15-17-vuotiaille nuorille. Kesäduuni rahan saivat Veiterästä Kalle Pesonen, Ville Leinonen ja Kerkko Äikäs, jotka kesätyönään suunnittelevat ja järjestävät Summer Camp Lappeenranta 2016 leirin.


Kesäjäille viilentymään ilmaiseksi!

BOOM,-comic,-speech-bubble,-cartoon,-balloon,-dots

Wow comic book illustration

KUUMA KESÄ PAINAA PÄÄLLE – TULE VIILENTYMÄÄN KESÄHELTEILLÄ!

KAIKILLE ILMAISET KESÄJÄÄT KÄYNNISSÄ – UUDET JA VANHAT PELAAJAT  -TERVETULOA!

SUNNUNTAISIN UK-AREENALLA KOKO KESÄN!

Tarkemmat ajat löytyy Harjoitukset -sivuilta!

Varmista lapsesi vakuutusturva kesän jääharjoituksissa – tee ilmoittautuminen täällä

(Jäävuorot 2004 ja myöhemmin syntyneille – ilmoittauminen ei sido mihinkään ja vakuutus on maksuton)


Mailanpainajaiset: parhaat palkittiin, kaikkia muistettiin

DSC_0120 4

Uutinen veitera.fi -sivuilta

Veiterän ry:n jääpallokauden 2015–16 päätöstilaisuudessa kerrattiin kauden tapahtumia, palkittiin joukkueiden ja ikäluokkien menestyjiä ja luotiin katsaus uuteen kauteen. Vuoden veiteräläiseksi valittiin seuran Veteraanijoukkue.

Veiterän perinteisiin mailanpainajaisiin osallistui noin sata Veiterän jääpalloperheen jäsentä. Paikalla oli edustettuna kaikki ikäluokat nuorimmista P7-junnuista edustusjoukkueeseen ja Veteraaniryhmään asti. Ilahduttavan moni nuoren pelaajan vanhempi osallistui myös juhlavaan tilaisuuteen, joka pidettiin toistamiseen UPM Kaukaan pääkonttorilla, tutusti ”Mutterilla”.

Mailanpainajaiset yleisöä

“Mutterin” koulutus- ja ravintolatilaan oli saapunut noin satakunta Veiterän jäsentä. Eturivin poikia tilaisuus selvästi jännitti, takapenkeissä oltiin rennommin.

 

Seuran puheenjohtaja Lauri Kunnas avasi tilaisuuden tekemällä nopean katsauksen kuluneeseen kauteen. Veiterän osalta jääpallokausi 2015–16 sisälsi sekä ylä- että alamäkiä. Edustusjoukkueen kausi merkittiin historiankirjoihin hieman alavireisenä, mutta lupauksia antaneena. Joukkueen uudistustyö jatkuu tulevalla kaudella ja edarin tähtäin on luonnollisesti loppukevään ratkaisupeleissä ja hyvässä menestyksessä.

Nuorten puolella P21-ikäisten pronssimitali kertoi joukkueen kehityksestä ja nousujohteisesta harjoittelusta ja pelaamisesta pitkän kauden aikana. P17-nuorissa Veiterän ja Pasa Bandy yhteisjoukkue VeiPan saavuttama Suomen mestaruus kruunasi joukkuetta pikkunaskaleista valmentaneen Jarmo Kyllösen valmentajataipaleen, jolle aivan vielä ei näy loppua… Veiterän ja Pasan lahjakkaat 99- ja 00-nuoret veivät SM-kullan hyvällä ja tasapainoisella esityksellä, joka ei jättänyt jossittelulle sijaa.

P15-ikäisissä Pasa Bandyn ja Veiterän yhteisjoukkue PaVe puolestaan pelasi hienon kauden, ja saavutti SM-turnauksessa monelle hieman yllättäen 5. sijan, eikä se mitalipelipaikkakaan ollut kaukana. P13-ikäisiä pelaajia oli mukana PaVe:n P15-ryhmässä sekä Pasan ja WP 35:n yhteisryhmässä. Tulevalle kaudelle Veiterä perustaa rohkeasti oman P13-joukkueen, jonne ovat tervetulleet kaikki eteläkarjalaiset, määrätietoisesta nuorisojääpallosta kiinnostuneet vuosina 2004–05 syntyneet nuoret.

JUNNUBandyn osalta palkintogaalaan saatiin erittäin näyttävä edustus: JUNNUBandy palkitsi P7–P10 ikäluokista kaksi pelaajaa ja P11-joukueesta kolme pelaajaa sekä erikseen vielä kolmella erikoispalkinnolla erityisen ansiokkaasti esiintyneet nuoret pelaajat.

Palkituissa tulevaisuuden nimiä ja kokeneita konkareita

Näin palkittiin ja palkinnot perusteltiin:

P7
Paras pelaaja: Aarni Kurvinen. Jääpallo on maalintekopeli ja Aarni on tämän ymmärtänyt erittäin hyvin. Aarni haluaa tehdä maaleja ja tekee niitä myös!
Sisukkain harjoittelija: Oula Mihl. Innokas harjoittelija, energiaa ja sitkeyttä riittää vääntämään isompienkin mukana.

P8
Paras pelaaja: Eetu Pykäläinen. Taitava pelaajan alku.
Ahkerin harjoittelija: Juho Ihalainen. Ahkera ja tunnollinen harjoittelija.

P9
Paras pelaaja: Niilo Puhakainen. Taitava maalitykki, jonka laukaus on dynamiittia!
Kauden tsemppari: Atte Ronkainen. Iloinen, ahkera harjoittelija. Asennetta ja suurta sydäntä pelissä mukana.

P10
Paras pelaaja: Joonatan Hämäläinen. Taitava työmyyrä, joka tekee töitä koko kentän alueella, pystyy osaamisellaan kantamaan vastuuta koko joukkueen puolesta.
Vuoden kehittynein: Urho Kari. Löysi oman paikkansa maalitolppien välistä. Ottaa roolinsa tosissaan ja halu kehittyä hyväksi maalivahdiksi on mahtava.

P11
Paras pelaaja: Oula Kettunen. Tehopisteet. Ahkera harjoituksissa kävijä.
Joukkueen tsemppari: Kasperi Savolainen. Muistaa pitää ääntä kentällä.
Kauden kehittyjä: Matias Horppila. Aloitti jääpallon viime syksynä, mutta otti oman paikkansa joukkueessa kauden aikana.

Lisäksi JUNNUBandy-organisaatio jakoi kolme erikoispalkintoa. Kauden aikana Veiterän www-sivujen kautta saattoi pelata – enemmän tai vähemmän tosimielellä – jääpallomanageri-peliä, siinä parhaiten menestyi JUNNUBandyn Atte Ronkainen, jolle lahjoitettiin frisbee-golf setti kesäistä tarkkuusharjoittelua varten.

 

DSC_0118 4 DSC_0120 4

Uutena palkintoja Veiterän JUNNUBandyssä myönnettiin kokeneen jääpalloerotuomarin Leo Perälän Fair Play -kiertopalkinto, jonka saaja oli tällä kaudella Aake Riikkinen. Perusteluina Aaken valinnalle mainittiin mm.: Auttaa aina kaveria ja on aina hyvällä tuulella. Aake on tyyppi, josta kenelläkään ei ole pahaa sanottavaa – ei edes vastustajilla. Vaikka Aake pelaa kovaa, niin hän tekee sen puhtaasti ja vilpittömällä mielellä. Positiivinen ja tunnollinen kaveri. Kannustaa kaikkia, eikä anna pienen takaa-ajo asemankaan masentaa, vaan tsemppaa kaikkia parhaaseen suoritukseen. Reilu pelimies!

 

DSC_0121 4 DSC_0122 3

Ilkka Hauska -kiertopalkinto myönnetään vuoden JUNNUBandypelaajalle ja JUNNUBandytoimijoiden yhteisellä päätöksellä tämä upea kiertopalkinto ojennettiin tänä vuonna Oula Kettuselle. Oulasta mainittiin pelaajana mm. seuraavaa: Esimerkillinen joukkuepelaaja. Tehopisteet. Ahkera harjoituksissa kävijä. Keskeinen hahmo P11-joukkueessa. Reipas ja hyväntuulinen joukkuepelaaja. Tehokas maalikanuuna! Nöyrä raataja kentällä, joka paukutti 70% P11 maaleista – silti ei röyhistele omilla suorituksillaan. Pelaa joukkueelle ja oli aina harjoituksissa mukana.

P13
Veiterällä ei tällä kaudella ollut omaa P13-joukkuetta, mutta Veiterän lisenssin omaavia pelaajia oli mukana muissa joukkueissa ja P15-ryhmässä. P13-ikäisten palkinnot menivät näin:

Paras pelaaja: Veikka Kotoneva. Veikka lähti rohkeasti mukaan PaVen P15-joukkueeseen ja esitti siellä rohkeaa pelaamista ja huikeaa kehitystä kauden aikana. Veikalla on edessään hyvä tulevaisuus jääpallossa ja nuorena pelaajana hän on ottanut merkittäviä askelia.
Vuoden harjoittelija: Joni Lehti. Ensimmäinen jääpallokausi. Aloitti nollasta ja kehittyi huimasti kauden edetessä ja aina harjoituksissa.
Vuoden tsemppari: Ilmari Tiainen. Ilmarin paidan alla sykkii iso vihreä sydän.

Mailanpainajaiset P7-P13

Veiterän P7-P13 palkitut nuoret pokkasivat palkinnot tyylikkäästi ja ryhdikkäänä ryhmänä. Aivan kaikki eivät päässeet paikalla, mutta palkinnot kyllä löytävät oikeaan osoitteeseen. Pyttyjen lisäksi ojennettiin Veiterän pitkäaikaisen yhteistyökumppanin UK Koskimiehen lahjakortteja.

 

P15
Pasa/Veiterän P15-joukkueen valmennuskaksikko Eetu Nikkinen ja Juuso Kärmeniemi olivat päätyneet seuraaviin valintoihin, seuraavin perustein:

Vuoden kehittyjä: Eelis Mettovaara. Eelis otti kauden aikana jättiharppauksen luistelussa ja pelaamisessa nousten joukkueessa tärkeäksi runkopelaajaksi.
Vuoden joukkuepelaaja: Elmeri Hämäläinen. EeHoon motivaatio jääpalloon on korkealla tasolla. Pitkästä treenimatkasta huolimatta Elmeri harjoittelee tunnollisesti ja peleissä on valmentajan ihannepelaaja toteuttaen valmentajan toiveita tinkimättä.
Paras pelaaja: Samppa Äikäs. S17 on joukkueen moottori, joka rakentaa peliä ja kantaa vastuuta niin maalinteosta kuin puolustuksesta.

P17
Suomen mestaruuden voittaneesta P17-joukkueesta olisi voitu palkita koko joukkue. Pitkällisten pohdintojen jälkeen valmennusryhmä Jouni Huuhtanen ja Jarmo Kyllönen olivat päätyneet seuraaviin nimiin, joiden kaikkien kohdalla perusteena mainittiin ”asenne ja raataminen”: Topi ”Muuri” Pesonen, Riku ”Äijä” Ikävalko ja Kerkko ”Työmyyrä” Äikäs.

P21
Kauden pronssimitaleihin päättäneen P21-joukkueen valmentaja Otso Ikävalko ja joujo Ilkka Japola palkitsivat pelillisistä ansioista Pyry Kunnaksen ja Tero Liimataisen sekä P21-joukkueen tunnustuksella nuoren, vuonna 2000 syntyneen Ville Hämäläisen. Ville kuuluu lohilahtelaisten Hämäläisten veljessarjaan Joonatanin ja Elmerin kanssa…

Veiterän vuoden junioripelaajan palkinnolla, Eino Sinkko -pokaalilla palkittiin P17- ja P21-joukkueissa sekä P17-maajoukkueessa pelannut Kalle Pesonen. Hän oli aivan keskeinen pelaaja P17 Suomen mestaruuden voittaneessa joukkueessa, oli mukana P21-joukkueessa ja ratkoi henkilökohtaisella taidolla Suomelle P17MM-kisoissa pronssimitalin.

Mailanpainajaiset nuoriso-osasto

Veiterän palkittua nuoriso-osastoa: vasemmalta Samppa Äikäs (P15), Topi Pesonen (P17), Kerkko Äikäs (P17), Pyry Kunnas (P21), Tero Liimatainen (P21) ja vuoden junioripelaaja palkinnon, Eino Sinkko-pokaalilla palkittu Kalle Pesonen. Seuran pj Lauri Kunnas oikealla.

 

Edustusjoukkue
Edustusjoukkueen perinteiset palkitsemiset, Vuoden kehittyjä, Taistelijan malja ja Maalitykki jaettiin luonnollisesti myös. Edustusjoukkueen valmentaja Tuomas Erkkilä oli pohdinnoissaan päätynyt seuraaviin valintoihin:

Vuoden kehittyjä: Tero Liimatainen. Tepi osoitti omalla panoksellaan huikeaa kehitystä kauden edetessä nousten yhdeksi edustusjoukkueen tärkeimmiksi pelaajiksi kauden aikana. Tepi saavutti M21-maajoukkueessa MM-pronssia.
Taistelijan malja: Topi Peuhkuri. Maalivahti voi omalla esimerkillään nostaa joukkueen taistelutahtoa pelin aikana. Topin esimerkki tarttui usein muuhun joukkueeseen ja hänet valittiin usein myös joukkueen parhaana pelaaja. Peuhkuri valittiin Bandyliigan tammikuun pelaajaksi ja hän pelasi M21 MM-kisoissa Suomen ykkösmaalivahtina.
Maalitykki-palkinto: Tomi Hauska. Vuodesta 1986 jaettu joukkueen tykki-palkinto myönnetään joukkueen arvokkaimmalle pelaajalle, joka on omalla panoksellaan kannatellut joukkuetta läpi kauden – kuivaharjoituskaudelta ratkaisupeleihin. Tomi on vuosia ollut myös A-maajoukkueen runkopelaaja ja oli voittamassa riemastuttavaa hopeamitalia Uljanovskin MM-turnauksessa.

Mailanpainajaiset edustus

Edustusjoukkueen palkitut: vuoden kehittyjä Tero Liimatainen (toinen vas.), Taistelijan malja Topi Peuhkuri ja maalitykki-palkinnon napannut MM-hopeamitalisti Tomi Hauska.

 

Tilaisuuden juhlallisena päätöksenä jaettiin Vuoden Veiteräläinen-pokaali. Seuran hallituksessa asiasta käytiin monivaiheinen keskustelu, jossa nousi esiin monia hyviä ehdokkaita. Keskustelussa käytiin läpi seuran toiminnan kannalta tärkeitä tukijoita, uutteria kenttätyöntekijöitä ja muita hyviä ehdokkaita.

Keskustelussa päädyttiin varsin pian siihen, että Veiterän Veteraanijoukkue edustaa hienolla tavalla lappeenrantalaista jääpallokulttuuria: Veteraanit ovat aktiivinen ryhmä jääpallosta tuttuja ”vanhoja herroja”, jotka järjestävät talkoita, järjestävät kansainvälisen veteraaniturnauksen kauden alussa, osallistuvat old boys -turnauksiin ulkomailla ja näin olleen toimivat hienona esimerkkinä nuorille veiteräläisille, että meille tärkeää lajia voi harrastaa hyvässä seurassa hieman varttuneempanakin.

Mailanpainajaiset vuoden veiteräläinen - veteraanit

Lare Kunnas ohjensi Vuoden Veiteräläinen -pokaalin Veteraaneja tilaisuudessa edustaneelle Lare Segermanille, joka kertasi napakassa kiitospuheessaan varttuneiden jääpallistien kauden kulkua ja lajin luomaa yhteisöllsyyden tuntua, joka Veiterän Veteraanien joukkueessa vallitsee.

 

Tilaisuuden jälkeen haastatteluun kaapatut Kalle Pesonen ja Tero Liimatainen kertoivat kuulumisistaan näin:

 

Uusi kausi edessä, työt alkaneet

Seuran joukkueet ovat aloittaneet harjoittelun jo tulevaa kautta varten. Moni junioripelaaja harrastaa monipuolisesti jalkapalloa, pesäpalloa tai muuta kesälajia jääpallon ohella.

Veiterä tulee järjestämään nuorten jääpalloleirin Lappeenrannassa kesäkuussa. Leiri on suunnattu P11–P15-ikäisille. Leirin vetäjinä toimii seuran valmentajia sekä P21-nuoria. Leiristä tiedotetaan näillä sivuilla sekä seuran FB-sivulla hieman myöhemmin.

Veiterä toivottaa kaikille jääpalloihmisille oikein mukavaa kesää ja toivottaa uudet harrastajat mukaan lasten ja nuorten joukkueisiin – lisätietoja joukkueiden toiminnasta saa näppärästi www-sivuilta.

–Bandytoimitus
Ta Äikäs

 

 


JUNNUBandyn kausi 2015-16 päätökseen

Veiterä

0328

Veiterän lippu liuhui viime viikonloppuna taas upeasti  – tällä kertaa junnujääpallokauden 2015-16 päättymisen merkiksi

 

Veiterän pienten junioreiden JUNNUBandyn toinen toimintakausi sai päätöksensa viime viikonloppuna pelatuissa turnauksissa. P11-joukkue kohtasi Suomen parhaimmiston Varkaudessa ja nuoremmat P10-P7 ikäisevät mittelivät taitojaan Lappeenrannassa Tackla-turnauksessa.

 

Tackla-turnaus Lappeenrannassa 5.3.2016 – Mitalit kaulassa kohti uutta jääpallokautta!

Pienempien junnujen kauden päätös pelattiin Tackla-turnauksessa Kisapuiston tekojäällä lauantaina 5.maaliskuuta. Turnaukseen osallistui lähes 100 jääpalloilijaa kuudesta eri seurasta. Mukana oli Veiterä, Pasa Bandy, Kampparit, JPS, WP35 ja HIFK, yhteensä 12 joukkuetta.

Pelejä pelattiin neljällä eri kentällä, kahdessa eri ikäluokassa: P8/7 ja P10/9. Lasten riemu ja jääpallon pelaamisen ilo välittyi kaikille kentälle olijoille. Virallisia lopputuloksia ei turnauksessa laskettu, mutta maalintekijät kuulutettiin ja kuuluttamossa riittikin hommaa – toinen toistaan upeampaa maalija tehtiin kaiken kaikkiaan 143!

Turnauksen sponsorina toimi JUNNUBandyn yhteistyökumppani Tackla, joka palkitsikin kaikki turnaukseen osallistuneet jääpalloilijat kultaisin mitalein ja turnauslippiksin. Myös jokaisen joukkueen tsempparipelaajat palkittiin turnauksessa. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua ja kaikki lähtivät mitalit kaulassa kohti uutta jääpallokautta! Veiterä kiittää kaikkia upeasta turnauspäivästä!

 

P11-joukkue kokeili voimiaan Varkaudessa SM-lopputurnauksessa

P11-joukkue pääsi maistelemaan valmentajansa Antti Savolaisen johdolla SM-lopputurnauksen menoa ja meininkiä kolmipäiväisessä turnauksessa viime viikonloppuna. Vaikean alkulohkon myötä sijoitus 13./18 ei ihan tee täyttä oikeutta joukkueen taidoille, mutta kuudesta kolmen joukkueen alkulohkoista vain kaksi lohkon parasta meni jatkoon. Veiterältä tuohon ryhmään ja mitalipeleihin eteneminen olisi vaatinut heti perjantaina joko Suomenmestarin 2016 HIFK:n  tai pronssiotteluun edenneen JPS:n voittamista – ja siihen ei tällä kertaa rahkeet riittäneet.

Veiterä jäi siis perjantain otteluiden jälkeen pelaamaan lauantaina ja sunnuntaina sijoista 13-18. Mutta tämä ei intoa ja pelihaluja haitannut. Joukkue nappasi 13. sijan puhtaalla pelillä: Akilles taipui 1-0 ja Kampparit valkoinen kaatui 12-0 lauantain otteluissa. Sunnuntaina joukkue pelasi sijasta 13. Kampparit pinkkiä vastaan. Valmennus ennakoi ottelusta tasaista, sillä Kampparit pinkki oli vahvistettu tutuista P10-ikäisistä pelaajista. Veiterä vei kuitenkin pelin ansaitusti 6-1 ja samalla turnauksen sijan 13.

Veiterän tsempparipelaajana turnauksessa palkittiin Oula Kettunen, joka on todellakin ansaitsi palkinnon. Oula on koko kauden pelannut täysillä joukkueen eteen ja latonut myös eniten maaleja SM-osaturnauksissa. Lopputurnaus oli kaiken kaikkiaan mainio suoritus koko joukkueelta, ottaen huomioon sen että yli puolet joukkueesta pääsevat ikänsä puolesta pelaamaan samaa P11-ikäluokan turnausta vielä seuraavien parin talven ajan – joten odotettavissa on, että pelit vain paranevat ja sijoitus sitä myöten.

 

Yhdessä eteenpäin urheilun kautta – iloisella mielellä

JUNNUBandy kiittää kaikkia onnistuneesta ja mahtavasta kaudesta 2015-16! Eteenpäin on menty edellisestä kaudesta monella saralla ja kiitos siitä kuuluu lukuisille ihmisille. Työtä on tehty tavoitteellisin ja määrätietoisin askelin, mutta silti samalla rennosti, yhdessä koko porukalla nauttien hetkestä ja iloiten onnistumisesta – kaveria kannustaen ja auttaen, niin kentällä kuin kentän laidalla!

 

Alla kuvia JUNNUBandyläisten viime viikonlopusta Lappeenrannassa ja Varkaudessa:

Tackla_turnaus

IMG_3784-2
Lappeenrannassa pelatussa Tackla-turnauksessa pelattiin neljällä eri kentällä ja kahdessa eri sarjassa

 

IMG_3808-4
HIFK vyöryttää kohti Veiterän maalia

 

IMG_3905-19
Veiterän P8/7 joukkue taistossa Mikkelin Kamppareita vastaan

 

IMG_3830-9
Jyväskyläläiset murtautumassa varkautelais puolustuksen läpi

 

IMG_3924-4
Tackla -turnauksen mitalien jako käynnissä. Mitalit ja tsempparipalkinnot pienille pelureille jakoivat Veiterän Edustusjoukkueen pelaajat 

 

Nostojet 2
Tackla-turnauksessa epäiltiin Urheiluruudun olleen kuvaamassa otteluita, kun JUNNUBandyn yhteistyökumppani Nostojet saapui paikalle ja tapahtumasta otettiin valokuvia normaalia korkeammasta perpektiivistä

Lisää kuvia Tackla-turnauksesta löytyy täältä

 

Pyörivään-P11
Varkaus_5
Veiterä P11-joukkueen pelaajat olivat kaikki ensi kertaa SM-lopputurnauksessa

 

Varkaus_1
Alkulohkon ensimmäisessä ottelussa kohdattu HIFK ylsi turnauksessa kirkkaimpaan. Onnittelut HIFK:n P11-joukkueelle Suomenmestaruudesta 2016!

 

Varkaus_3
Myös vihreässä peliasussa pelaava Porvoon Akilles taipui Veiterän edessä sitkeästä yrittämisestä huolimatta

 

Varkaus_4
Niilo Puhakainen laittamassa pallon Kamppareiden maalivahdin selän taakse

 

Varkaus_7
Veiterän maalia turnauksessa vartioi Urho Kari. Vieressä Aaro Heimala ja Aake Riikkinen

 

Varkaus_6
P11 joukkueessa pelasivat: Takaa vasemmalta: Aaro Heimala(2007), Kasperi Savolainen,(2005), Matias Horppila(2005), Joonatan Hämäläinen(2006), Oula Kettunen(2005) ja Niilo Puhakainen(2007). Edestä vasemmalta: Aake Riikkinen(2007), Urho Kari(2006) ja Paavo Simpura(2008)

Lisää kuvia Varkauden P11 SM-lopputurnauksesta löytyy täältä


TACKLA -TURNAUS LA 5.3.2016 klo 11-15

Tackla-turnaus-2016

Tackla-turnaus 2016

 Veiterä  Mikkelin_Kampparit_logo.svg jps_logo  wp35_logo HIFK-Jääkiekko.svg

TERVETULOA SEURAAMAAN PIKKUJUNNUJEN KAUDEN 2015-16 PÄÄTÖSTURNAUSTA KISAPUISTOON !

 

Veiterän kioski avoinna: tarjolla pientä makeaa ja suolaista, kahvia, mehua ja kisamakkaroita koko turnauksen ajan klo 11-15!

 

TURNAUKSEN OSALLISTUU 12 JOUKKUETTA

Kentta_pohja

 

P10/9 SARJA

 • Kampparit, Mikkeli (2 joukkuetta)
 • JPS, Jyväskylä
 • WP 35, Varkaus
 • HIFK, Helsinki
 • Veiterä, Lappeenranta

 

P8/7 SARJA

 • Kampparit, Mikkeli (2 joukkuetta)
 • Pasa Bandy, Imatra
 • WP 35, Varkaus
 • HIFK, Helsinki
 • Veiterä, Lappeenranta

 

 

 

OTTELUOHJELMA

LATAA OTTELUOHJELMA / TURNAUKSEN KÄSIOHJELMA ITSELLESI TÄSTÄ(.pdf)

Ohjeet osallistuville joukkueille löytyy  – täältä

 

P10/9 – KENTTÄ 1   P10/9 – KENTTÄ 2
Klo Ottelu 2 x 14min   Klo Ottelu 2 x 14min
11:00 Veiterä Kampparit 2        
11:30 Kampparit 1 JPS   11:30 HIFK WP 35
12:00 Jäänhoito     12:00 Jäänhoito  
12:30 JPS HIFK   12:30 WP 35 Kampparit 2
13:00 Veiterä JPS   13:00 Kampparit 2 Kampparit 1
13:30 Jäänhoito     13:30 Jäänhoito  
14:00 WP 35 JPS   14:00 Veiterä HIFK
14:30 Veiterä WP 35   14:30 HIFK Kampparit 1
             
             
P8/7 – KENTTÄ 1   P8/7 – KENTTÄ 2
Klo Ottelu 2 x 12min   Klo Ottelu 2 x 12min
11:00 HIFK Kampparit 1        
11:30 Veiterä WP 35   11:30 Kampparit 2 Pasa Bandy
12:00 Jäänhoito     12:00 Jäänhoito  
12:30 Pasa Bandy Veiterä   12:30 WP 35 Kampparit 1
13:00 HIFK Pasa Bandy   13:00 Kampparit 1 Kampparit 2
13:30 Jäänhoito     13:30 Jäänhoito  
14:00 WP 35 Pasa Bandy   14:00 HIFK Veiterä
14:30 Kampparit 2 Veiterä   14:30 WP 35 HIFK

 

 
TACKLA_mainlogo

TURNAUKSEN PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI

 

Turnauksenkin aikana jääpallovarusteet kätevästi saatavissa Kisapuiston läheisyydessä sijaitsevasta Tackla Center myymälästä:

Avoinna ma-pe klo 10-18 ja La 10-14

Standertskjöldinkatu 1, 53200 Lappeenranta

Tel: +358 (0) 10 778 5900
sähköposti: info(a)tackla.fi

 

 


Tahtoa, taitoa ja taistelua – P11 hopealle Jyväskylässä

20160206_131948-1

jkl
Jyväskylän SM-osaturnauksen finaalissa kohtasivat Veiterä ja WP-35. Pronssista mittelivät Kampparit ja JPS

 

Veiterä P11 joukkue matkasi viime lauantaina Jyväskylään kauden neljänteen ja viimeiseen SM -osaturnaukseen. Joukkue joutui jättämään edellisen osaturnauksen (Mikkelissä) väliin flunssa-aallon iskiessä joukkueeseen. Mutta Jyväskylään matkasi lauantaina tervehtynyt ja päättäväinen joukkue. Kahdeksan joukkueen turnauksessa Veiterä eteni puhtaalla pelillä finaaliin. Tilastojen valossa finaaliin pääsyä olisi voinut pitää pienenä yllätyksenä; sillä viime talvena Jyväskylän turnauksesta oli tuliaisina ollut pelkkiä tappiota ja pieninkin niistä oli 0-19. Mutta P11-joukkue on osoittanut huimalla tavalla kuinka vuodessa voi tapahtua positiivista kehitystä. Joukkue on mitellyt tällä kaudella tasapäisesti kaikkia joukkueita vastaan ja talven kolmesta aikaisemmasta SM-osaturnauksesta on plakkariin jäänyt kaksi neljättä sijaa ja yksi pronssi.

Lauantaina joukkue osoitti todellista päättäväisyyttä ja taistelutahtoa parantaen otteitaan ottelu ottelulta. Alkusarjan ensimmäisessä ottelussa oli havaittavissa pientä aamukankeutta, mutta helpohkossa pelissä Kampparit pinkki jäi altavastaajaksi tuloksella 4-0. Toisessa ottelussa vastaan asettui Kampparit musta ja valmennus ennakoi ottelusta tulevan vaikean ja siten painottikin pelaajille koko joukkueena puolustamista. Joukkue osoitti täydellistä sitoutumista sovittuihin asioihin ja ottelusta ei jäänyt jossiteltavaa: 7-0 Veiterälle. Kolmannessa ottelussa vastaan luisteli JPS sininen ja ottelun voittaja eteni finaaliin. JPS oli tulosten valossa ennakkosuosikki, mutta Veiterän pelaajat paransivat otteitaan entisestään luistellen JPS:n nurin numeroin 5-2.

Finaalissa vastaan asettui WP-35 Varkaudesta, joka Veiterän tavoin oli edennyt puhtaalla pelillä alkusarjasta finaaliin. Finaali pelattiin lumisateessa, joten varsinaisia jääpallokauneuksia kentällä ei nähty. Ottelu oli säästä huolimatta todella vauhdikas ja ratkaisua haettiin viimeisille minuuteille asti. Veiterä loi aktiivisempana useita maalipaikkoja ja voittoa tarjoiltiin parin tolppalaukauksen verran sekä useilla muilla hyvillä tilanteilla. Maaliin palloa ei kuitenkaan saatu, vaikka se oli jo kerran tyhjänäkin. Sen sijaan WP-35 onnistui ottelun kolmanneksi viimeisellä minuutilla hyödyntämään Veiterän pienen virheen ja meni 1-0 johtoon. Taistelu tasoituksesta avasi WP:lle vielä toisen maalipaikan viimeisillä sekunneilla ja ottelu päättyi varkautelaisjuhlaan numeroin 2-0.

Finaalipaikka ja hopea oli Veiterän pelaajilta upea suoritus ja etenkin tapa, jolla joukkue ne itselleen sai; Pelaamalla ja taistelemalla joukkueelle viimeiseen asti. Päivän aikana kentällä nähtiin hienoja yksilösuorituksia, mutta jokaiseen niihin liittyi tavalla tai toisella koko joukkue; antoi ratkaisevan syötön, taisteli joukkueelle vaparin, luisteli koko kentän läpi, pelasti viimeisenä pallon maaliviivalta, torjui varman maalin ja laukoi pallon ylänurkkaan. Joukkue.

Turnauksen “paras suoritus” -palkinnon nappasi Janne Virta. Janne teki päivän toisessa ottelussa jäätävän hienon klassisen jääpallomaalin. Sivulle levitetystä syötöstä mies karkasi vasemmalta läpi ja ampui sektorista pallon millin tarkasti yläkulmaan. Veiterän muista maaleista turnauksessa vastasivat: Kasperi SavolainenJanne VirtaOula KettunenNiilo Puhakainen ja Joonatan Hämäläinen.

Veiterän P11 on nyt SM-osaturnauksensa pelannut tältä kaudelta ja seuraavana on edessä kauden huipentumana SM-lopputurnaus, joka pelataan maaliskuun 4.-6.päivä Varkaudessa.

 

Alla vielä kuvia päivän otteluista:

6.2.16_5
Pasa Bandyn kasvatti Joonatan Hämäläinen uurasti koko päivän ottelusta toiseen. P13 ja P15 pelejä pelaava Joonatan on tottunut kovaan vauhtiin.

 

6.2.16_3
Niilo Puhakainen toi palloa päättäväisesti ylös ja rakensi Veiterän peliä

 

6.2.16_6
Päivän hienoimmasta osumasta vastasi Janne Virta. Janne pelasi muutenkin parastaan – ahertaen laajalla rintamalla.

 

6.2.16_7
Aake Riikkinen (numero 10) oli elementissään Jyväskylässä. Finaalissa sisukas Aake haki voittoa WP:tä vastaan ottamalla ilmapalloja vastaan vastustajan kenttäpuoliskolla.

 

20160206_113230-1

Joukkueen viimeinen lukko oli maalivahti Urho Kari,  joka pelasi turnauksessa kaksi nolla peliä.

 

20160206_113134-1
Ottelut pelattiin Viitaniemen tekojäällä ja turnausjärjestelyt oli hoidettu todella mallikkaasti isäntäseuran(JPS) toimesta. 

 

20160206_131948
Puoliajalla ei vain huilailtu, vaan käytiin läpi taktiikkaa ja asioita jotka oli tehty oikein.

 

20160206_141807
Jyväskylässä nähtiin joukkue isolla J:llä, joka teki töitä yhdessä.

 

WP_20160206_17_34_35_Pro
Tappio finaalissa oli karvas pelaajille ja tunteet olivat monella pinnassa. Mitaliseremonioiden jälkeen hopea lämmitti kuitenkin jo mieltä.


Onnistumisten täyteinen päivä Mikkelissä 31.1.

WP_20160131_12_31_44_Pro

IMG_1176 kopio
Veiterän Ville Reijonen upottamassa palloa HIFK:n maaliin

 

JUNNUBandyläiset osallistuivat viime sunnuntaina 31.1 Mikkelin Kamppareiden järjestämään Carlson -turnaukseen. Kaikkiaan turnauksessa oli joukkueita 11 ja otteluita käytiin P10/9 ja P8/7 sarjoissa. Kampparit olivat loihtineet taas kerran täsmällisen ja onnistuneen turnauksen, jota myös sää  suosi.

Veiterä osallistui turnaukseen kahdella P10/9 joukkueella (Veiterä valkoinen ja vihreä) ja yhdellä P8/7 joukkueella. JUNNUBandyläiset panivat turnauksessa parastaan ja kaikki joukkueet osoittivat, että talven harjoittelu ei ole ollut turhaa. Kentällä nähtiin niin upeita yksilösuorituksia kuin täydellistä joukkueelle pelaamista; kaverille syötettiin vielä vaikka maali oli jo tyhjänä edessä ja pelaajat uurastivat toinen toisensa eteen.

Turnauksessa ei tuloksia tai sijoituksia varsinaisesti kirjailtu ylös, vaikka maalintekijät kuulutettiinkin –  turnauksessa oli vain pelkkiä voittajia ja jokainen pelaaja palkittiin mitalilla.

Kiitos Kamppareille taas kerran hienon turnauksen järjestämisestä ja kiitos teille JUNNUBandy -pelaajat, jotka teitte päivästä kaikille veiteräläisille mukana olleille ikimuistoisen!

 

WP_20160131_12_31_44_Pro
P8/7 joukkueen päivän saldo oli puhdas – kolme voittoa!

 

WP_20160131_14_12_10_Pro
P10/9 sarjassa pelanneesta Veiterä vihreästä löytyi todellista taistelutahtoa  ja vastuunkantoa – ja työ palkittiin niin voitoilla kuin mitaleillakin

 

WP_20160131_13_05_45_Pro
P10/9 sarjassa Veiterä valkoinen näytti kauden parasta osaamistaan. Otteluissa nähtiin täydellisiä syöttöjä kaverin lapaan ja vastustajien maaliverkot heiluivat niin tiheästi, että kuuluttajalla oli vaikeuksia pysyä perässä

 

IMG_1160
Veiterän Atte Ronkainen maalinteossa WP-35:n maalilla

 

Mikkeli 31.1.16_3
Veiterä valkoisen Niilo Puhakainen ja Paavo Simpura keskittymässä kulmalyöntiin – suunnitelma oli selvä ja ylänurkka heilahti

 

IMG_1224
Veiterä vihreä kohtasi viimeisessä ottelussaan Kampparit mustan. Tasaväkinen ottelu päättyi lopulta tasapeliksi 4-4

 

 


Tunnelmia JUNNUBandy-turnauksesta 24.1.2016

Veiterä

Uutinen veitera.fi -sivuilta 24.1.2016

lippu_matalaKisapuistossa pelattiin P8/7-, P9  ja P10 ikäisten lasten jääpalloturnaus sunnuntaina 24.1. Mukana olivat joukkueet Jyväskylästä, Mikkelistä, Imatralta ja Lappeenrannasta. Pisteitä ei niinkään laskettu vaan pääasiassa oli hyvät pelit ja hieno tapahtuma

 

Veiterän JUNNUBandy-toimijat olivat järjestäneet jälleen hienon tapahtuman. Tällä kertaa myös sää suosi turnausta ja pelit päästiin pelaamaan mukavassa muutaman asteen pakkassäässä. Aamupäivän lumisade taantui iltapäiväksi.

Kenttä oli jaettu kolmeen eri kenttään niin, että P10-pelit pelattiin normaalilla P11-poikittaiskentällä ja P9-pelit ”1/4”-kentällä ja P8/7-sarjaan oli järjestetty oma, hieman kapeampi kenttä.

P10 sarjassa pelasivat 9-8 vuotiaat, P9 sarjassa 8-7 vuotiaat ja P8/7 sarjassa 7-6 vuotiaat ja nuoremmat – nuorimman pelaajan ollessa 2012 syntynyt ;)

Turnauslogot

Tähän tapaan pelaat eri joukkueista kertoivat päivän kulusta ja jääpallosta:

 

Veiterän Niilo ja Paavo

 

Pasa Bandyn Peetu ja Eino

 

Kamppareiden Iivo ja Simo

 

JPS:n Eemi ja Lassi

 

 

Ja tavattiinpa kentän ääreltä myös hieman kokeneempaa kaartia, Esko Korhonen Mikkelistä:

 

Lisäksi muutamia kuvaosumia kentän laidalta:

JB2

Veiterän ja Pasa Bandyn P9- pelissä oteltiin tiukasti maakunnan kunniasta…

 

JB3

Pasa Bandyn lankun takaa löytyi kokemusta: Ossi Viuhko (keskellä) antaa ohjeita ennen peliä

 

JB4

P8/7 sarjassa nähtiin tiukkoja tilanteita

 

JB5

Kampparijunnut punovat juonia…

 

JB6

“Nämä ovat hienoja tapahtumia!”, kommentoi kokenut jääpallopersoona Ilkka Hauska.

 

JB7

Pasa vyörrytti tilanteita Veiterän maalille, tällä kertaa meni ohi…

 

JB10

P8/7 pelissä Veiterä kohtasi Veiterän

 

JB11

Kaikki onnittelivat toisiaa pelin jälkeen

 

JB12

Veiterän P8/7 joukkueen Tianlu pelasi sekä kenttäpelaajana että maalivahtina. Mukavaa oli!

 

JB13

P10 peleissä oli vauhtia. Tässä Kampparit hyökkää JPS:n maalia kohti

 

JB14

Peli luistaa ja sieltä vain luikerrallaan neljän Jipsi-pelaajan läpi kohti maalia…

 

–Bandytoimitus, www.veitera.fi

 

 


UK-kiekkokisa Saipa – HPK & Veiterä JUNNUBandy (Kisapuisto 23.1.2016)

12508808_518575578313642_6598423582924504726_n

12508808_518575578313642_6598423582924504726_n
JUNNUBandy sai hoidettavaksi UK-Koskimiehen kiekkokisan lauantaina 23.1. Saipa – HPK ottelussa – ja mallikkaasti hoitikin!

 

Veiterän JUNNUBandyläiset saattoivat tehdä pienimuotoisesti historiaa, kun UK-kiekkokisan hoitivat Veiterän pienet jääpalloilijat – olimmeko ensimmäinen jääpalloseura, joka sai tehtävän hoidettavakseen SM-liigaottelussa – sen voi joku oikaista, mutta joka tapauksessa tämä oli taas hieno osoitus lajirajat ylittävästä urheilun yhteisöllisyydestä Lappeenrannassa.

JUNNUBandyläisistä kerätty 14 pelaajan ryhmä hoiti Saipan ja HPK:n alkulämmittelykiekkojen keräyksen jäältä ennen ottelua, kauppasi yleisölle kiekkokisan kiekkoja ottelun alussa ja lopuksi keräili ja mittaili kiekkokisan kiekot jäältä toisella erätauolla.

Veiterän JUNNUBandy kiittää tukijaansa UK-Koskimiestä tämän pienille jääpalloilijoille spesiaalin tapahtuman mahdollistamisesta! Kiitos myös Saipalle ja Lappeenrannan kiekkoyleisölle; kauppa kävi enemmän kuin hyvin – kiekot loppuivat jo ennen ensimmäistä erätaukoa ja enemmänkin olisi mennyt kaupaksi.

 

IMG-20160123-WA0006

UK-kiekkokisan kiekot meni kaikki kaupaksi ja jäältä keräiltiin kilpailijoiden sinne heittämät n. 140 kiekkoa. Kisan voittajan kiekko oli 40 sentin päässä keskipisteestä – onnea voittajalle!

 

Ja mikä tärkeintä Saipa voitti ja saimme kaikki nauttia viihdyttävästä jääkiekko-ottelusta. Alla vielä videon muodossa valokuvia illan tapahtumista:


Pienten junioreiden turnaus Kisapuistossa – SU 24.1 klo 10-14

Veiterä

_DSC3154 kopio
Lappeenrannan Kisapuiston tekojäällä mitellään ensi sunnuntaina 24.päivä tammikuuta alle 10 vuotiaiden kesken paremmuudesta jääpallossa. Turnauksessa tuloksia ei kirjailla ylös, mutta jokaisesta onnistumisesta nautitaan taatusti. Maalit kuulutetaan ja tuuletaan!

 

Tervetuloa seuraamaan pienten junioreiden otteluita Kisapuiston tekojäälle klo 10-14!

Turnauslogot

Veiterän kioski avoinna turnauksen ajan: tarjolla pientä makeaa ja suolaista, kahvia, kylmää/lämmintä mehua ja kuumia kisamakkaroita koko turnauksen ajan!

 

 

OTTELUOHJELMA

 

KENTTÄ 1 – P10

 

  KENTTÄ 2 – P9

 

  KENTTÄ 3 – P7

 

Klo Ottelu: 2 x 20min (tauko 10min)   Klo Ottelut: 2 x 12min   Klo Ottelu: 2 x 12min
10:00 Veiterä Kampparit   10:30 Veiterä Pasa Bandy        
  11:00 JPS Kampparit   10:30 Veiterä valk Kampparit
10:50 Jäänhoito & tauko 45min   11:30 Jäänhoito & tauko 15min   11:00    
11:35 JPS Kampparit   11:45 JPS Pasa Bandy   11:45 Veiterä Veiterä valk
  12:15 Veiterä Kampparit        
12:25 Jäänhoito & tauko 45min   12:45 Jäänhoito & tauko 15min   12:15    
13:10 JPS Veiterä   13:00 Veiterä JPS   13:00 Kampparit Veiterä
  13:30 Kampparit Pasa Bandy        

 

TURNAUSSÄÄNNÖT

 • P10 -sarja 
  • Maalivahti + 5-6 kenttäpelaajaa
  • Lyödään kulmalyönnit ja ylisuuret paitsiot viehelletään
  • Otteluaika 2 x 20-25 minuuttia ja välissä 10min tauko kopissa
 • P9 -sarja
  • Maalivahti + 5 kenttäpelaajaa
  • Pallon mennessä päätyrajan yli puolustavan joukkueen maalivahti avaa pelin
  • Otteluaika: 2 x 12 minuuttia, puolten vaihto ja nopea juomatauko
 • P8/7 -sarja
  • Maalivahti + 3-4 kenttäpelaajaa tai 4-5 kenttäpelaajaa
  • Pallon mennessä päätyrajan yli puolustavan joukkueen maalivahti/pelaaja avaa pelin
  • Otteluaika: 2 x 12 minuuttia, puolten vaihto ja nopea juomatauko

 

JB_sponsorit_2016