0328

Veiterän lippu liuhui viime viikonloppuna taas upeasti  – tällä kertaa junnujääpallokauden 2015-16 päättymisen merkiksi

 

Veiterän pienten junioreiden JUNNUBandyn toinen toimintakausi sai päätöksensa viime viikonloppuna pelatuissa turnauksissa. P11-joukkue kohtasi Suomen parhaimmiston Varkaudessa ja nuoremmat P10-P7 ikäisevät mittelivät taitojaan Lappeenrannassa Tackla-turnauksessa.

 

Tackla-turnaus Lappeenrannassa 5.3.2016 – Mitalit kaulassa kohti uutta jääpallokautta!

Pienempien junnujen kauden päätös pelattiin Tackla-turnauksessa Kisapuiston tekojäällä lauantaina 5.maaliskuuta. Turnaukseen osallistui lähes 100 jääpalloilijaa kuudesta eri seurasta. Mukana oli Veiterä, Pasa Bandy, Kampparit, JPS, WP35 ja HIFK, yhteensä 12 joukkuetta.

Pelejä pelattiin neljällä eri kentällä, kahdessa eri ikäluokassa: P8/7 ja P10/9. Lasten riemu ja jääpallon pelaamisen ilo välittyi kaikille kentälle olijoille. Virallisia lopputuloksia ei turnauksessa laskettu, mutta maalintekijät kuulutettiin ja kuuluttamossa riittikin hommaa – toinen toistaan upeampaa maalija tehtiin kaiken kaikkiaan 143!

Turnauksen sponsorina toimi JUNNUBandyn yhteistyökumppani Tackla, joka palkitsikin kaikki turnaukseen osallistuneet jääpalloilijat kultaisin mitalein ja turnauslippiksin. Myös jokaisen joukkueen tsempparipelaajat palkittiin turnauksessa. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua ja kaikki lähtivät mitalit kaulassa kohti uutta jääpallokautta! Veiterä kiittää kaikkia upeasta turnauspäivästä!

 

P11-joukkue kokeili voimiaan Varkaudessa SM-lopputurnauksessa

P11-joukkue pääsi maistelemaan valmentajansa Antti Savolaisen johdolla SM-lopputurnauksen menoa ja meininkiä kolmipäiväisessä turnauksessa viime viikonloppuna. Vaikean alkulohkon myötä sijoitus 13./18 ei ihan tee täyttä oikeutta joukkueen taidoille, mutta kuudesta kolmen joukkueen alkulohkoista vain kaksi lohkon parasta meni jatkoon. Veiterältä tuohon ryhmään ja mitalipeleihin eteneminen olisi vaatinut heti perjantaina joko Suomenmestarin 2016 HIFK:n  tai pronssiotteluun edenneen JPS:n voittamista – ja siihen ei tällä kertaa rahkeet riittäneet.

Veiterä jäi siis perjantain otteluiden jälkeen pelaamaan lauantaina ja sunnuntaina sijoista 13-18. Mutta tämä ei intoa ja pelihaluja haitannut. Joukkue nappasi 13. sijan puhtaalla pelillä: Akilles taipui 1-0 ja Kampparit valkoinen kaatui 12-0 lauantain otteluissa. Sunnuntaina joukkue pelasi sijasta 13. Kampparit pinkkiä vastaan. Valmennus ennakoi ottelusta tasaista, sillä Kampparit pinkki oli vahvistettu tutuista P10-ikäisistä pelaajista. Veiterä vei kuitenkin pelin ansaitusti 6-1 ja samalla turnauksen sijan 13.

Veiterän tsempparipelaajana turnauksessa palkittiin Oula Kettunen, joka on todellakin ansaitsi palkinnon. Oula on koko kauden pelannut täysillä joukkueen eteen ja latonut myös eniten maaleja SM-osaturnauksissa. Lopputurnaus oli kaiken kaikkiaan mainio suoritus koko joukkueelta, ottaen huomioon sen että yli puolet joukkueesta pääsevat ikänsä puolesta pelaamaan samaa P11-ikäluokan turnausta vielä seuraavien parin talven ajan – joten odotettavissa on, että pelit vain paranevat ja sijoitus sitä myöten.

 

Yhdessä eteenpäin urheilun kautta – iloisella mielellä

JUNNUBandy kiittää kaikkia onnistuneesta ja mahtavasta kaudesta 2015-16! Eteenpäin on menty edellisestä kaudesta monella saralla ja kiitos siitä kuuluu lukuisille ihmisille. Työtä on tehty tavoitteellisin ja määrätietoisin askelin, mutta silti samalla rennosti, yhdessä koko porukalla nauttien hetkestä ja iloiten onnistumisesta – kaveria kannustaen ja auttaen, niin kentällä kuin kentän laidalla!

 

Alla kuvia JUNNUBandyläisten viime viikonlopusta Lappeenrannassa ja Varkaudessa:

Tackla_turnaus

IMG_3784-2
Lappeenrannassa pelatussa Tackla-turnauksessa pelattiin neljällä eri kentällä ja kahdessa eri sarjassa

 

IMG_3808-4
HIFK vyöryttää kohti Veiterän maalia

 

IMG_3905-19
Veiterän P8/7 joukkue taistossa Mikkelin Kamppareita vastaan

 

IMG_3830-9
Jyväskyläläiset murtautumassa varkautelais puolustuksen läpi

 

IMG_3924-4
Tackla -turnauksen mitalien jako käynnissä. Mitalit ja tsempparipalkinnot pienille pelureille jakoivat Veiterän Edustusjoukkueen pelaajat 

 

Nostojet 2
Tackla-turnauksessa epäiltiin Urheiluruudun olleen kuvaamassa otteluita, kun JUNNUBandyn yhteistyökumppani Nostojet saapui paikalle ja tapahtumasta otettiin valokuvia normaalia korkeammasta perpektiivistä

Lisää kuvia Tackla-turnauksesta löytyy täältä

 

Pyörivään-P11
Varkaus_5
Veiterä P11-joukkueen pelaajat olivat kaikki ensi kertaa SM-lopputurnauksessa

 

Varkaus_1
Alkulohkon ensimmäisessä ottelussa kohdattu HIFK ylsi turnauksessa kirkkaimpaan. Onnittelut HIFK:n P11-joukkueelle Suomenmestaruudesta 2016!

 

Varkaus_3
Myös vihreässä peliasussa pelaava Porvoon Akilles taipui Veiterän edessä sitkeästä yrittämisestä huolimatta

 

Varkaus_4
Niilo Puhakainen laittamassa pallon Kamppareiden maalivahdin selän taakse

 

Varkaus_7
Veiterän maalia turnauksessa vartioi Urho Kari. Vieressä Aaro Heimala ja Aake Riikkinen

 

Varkaus_6
P11 joukkueessa pelasivat: Takaa vasemmalta: Aaro Heimala(2007), Kasperi Savolainen,(2005), Matias Horppila(2005), Joonatan Hämäläinen(2006), Oula Kettunen(2005) ja Niilo Puhakainen(2007). Edestä vasemmalta: Aake Riikkinen(2007), Urho Kari(2006) ja Paavo Simpura(2008)

Lisää kuvia Varkauden P11 SM-lopputurnauksesta löytyy täältä