bannerfans_13351088-3

Kaikille lapsille yhteisesti tärkeä asia on säänmukainen pukeutuminen. Lämpimästi päälle – vaatteita voi aina vähentää. Mutta on syytä muistaa, että koulussa touhutaan ja urheillaan – vaatetus on hyvä olla kevyt ja liikkumiseen sopiva.

Periaatteessa luistelu- ja jääpallokouluun osallistumisen edellytyksenä ovat vain, että lapsella on luistimet ja kypärä. Suosittelemme kypärään kasvosuojusta (ns. verkko/häkkisuojus).

Näillä päästään jo pitkälle. Seuraavaksi voi miettiä lapsen omia haluja ja tarpeita:  polvi- ja kyynärsuojat. Varsinkin jos sellaiset jo kotoa löytyy. Ne kuitenkin aina edesauttavat pehmentämään niitä pieniä kolhuja, joita luistelun ja pelin tiimellyksessä saattaa tulla :) Myös oman juomapullon voi ottaa mukaan.

Jos kotoa löytyy jääpallomaila, niin se ehdottomasti mukaan. Mailassa on muitakin kuin pelillisiä puolia ja käytämme sitä hyväksi harjoitteissa. Varsinkin luistelua aloitteleville maila on tarpeellinen ja erittäin hyvä tuki liukkaalla jäällä. Ja jos sitä mailaa ei kotoa löydy heti ensimmäiseen kertaan, niin ei hätää. Koulun puitteissa olemme varanneet mailoja yhteiskäyttöön harjoitteisiin, joissa maila on mukana.

Etenkin jos kotona pyörii mailapeleistä kiinnostunut ja pihalla palloa/kiekkoa maaliin laukova pieni pelimiehen tai -tytön alku, niin sitten se oma jäämaila kannattaa ottaa ehdottomasti mukaan. Oma maila on aina oma maila ;)

Kaikkein pienimmille koululaisille ehdottomasti tärkein mukaan otettava on oma vanhempi tai huoltaja. Suosittelemme etenkin, että ensi kertaa luistelevilla on oma tukihenkilö mukana jäällä; luistimilla tai ilman. Muistakaa kypärä aina päässä, kun ollaan kenttäalueella.

 

Varustehankinnoissa luistelu- ja jääpallokoululaisia tukee Tackla Center Standertskjöldinkadulla ja UK-Koskimies Ratakadulla. Mainitsemalla myyjälle Veiterän ja luistelu- ja jääpallokoulun, niin saat jääurheilutarvikkeet alennettuun hintaa. Joten ei muuta kuin katsastamaan uutta mailaa ja muuta varustetta :)

 

TACKLA_mainlogo      UK_Koskimies_black

_________________________________________________

Lisätietoa Luistelu- ja jääpallokoulusta löydät alla olevasta valikosta – Lasten vanhemmille suunnattua tietoa:

_________________________________________________