P11_P10_2015

 

JUNNUBandy  P11 -joukkue

Joukkueessa pelaavat 2006-07 syntyneet pojat ja 2005 syntyneet tytöt. Joukkue osallistuu valtakunnalliseen SM-sarjaan. SM-sarja pelataan turnausmuodossa ja talven aikana joukkue osallistuu vähintään neljään SM-alkuturnaukseen ja kauden lopuksi joukkue mittelee Suomenmestaruudesta SM-lopputurnauksessa. Joukkue harjoittelee syksyisin 2-4 kertaa viikossa ja ison tekojään myötä 3-4 kertaa viikossa. P11-joukkue harjoittelee tiiviisti P13 -joukkueen kanssa. Joukkueen pelaajat pelaavat oman ikäluokkansa SM-otteluita, mutta osa pelaajista osallistuu mahdollisesti myös P13-joukkueen SM-otteluihin ja -turnauksiin

 

Joukkueen tavoitteena:
On oppia koko ajan lisääntyvissä määrin jääpallon perustaitoja. Harjoitusten ja oppimisen pääpaino on luistelussa – tavoitteena on olla luistimilla kuten ei olisikaan.

Toinen painopiste on mailatekniikassa(syöttäminen, vastaanotto, maalinteko, laukaus jne.)

Kolmas painopiste ja kyseessä olevan ikäluokan urheilukasvatuksellisesti tärkein teema on harjoittelu itsessään. Opettelemme harjoittelemaan: oikealla asenteella – ymmärtäen harjoittelun tavoitteen ja tarkoituksen. Painotamme pelaajille suorituksien yksityiskohtien tärkeyttä ja kannustamme pelaajia tekemään asioita paremmin myös pienissä asioissa. Oikean harjoittelun opettelu tulkitaan helposti fyysisen kuormituksen lisäämiseksi, virheiden etsimiseksi ja hampaat irvessä tekemiseksi – siitä ei ainakaan meillä asiassa ole kyse.  Vaan asioiden ja harjoittelun merkityksen itseoivaltamisesta, harjoitustekniikoiden oppimisesta ja etenkin sitä, että irvistykset ja suun mutristukset eivät koskaan harjoitteluun edes tulisi – kun oivalletaan harjoittelun sisällöt, tärkeydet, tarkoitukset ja päämäärät, niin yksilö kuin joukkuetasolla.

Joukkueena molempien ryhmien tavoite on oppia lisää siitä mikä joukkue ja jääpallojoukkue on. Miten ja miksi pelaaja on joukkueessa tärkeä ja miksi joukkue on pelaajalle tärkeä.

Jääpallon fyysisen ja älyllisen vaativuuden rinnalla kulkee aina jääpalloon sisäänrakennetut herrasmiessäännöt ja hyvä käyttäytyminen, joiden tärkeyttä painotamme kaikessa – niin harjoituksissa, otteluissa kuin urheilun ulkopuolella.

 

Päävalmentaja ja yhteyshenkilö:
Seppo Puhakainen, 040 581 5402

 

 

 

Valmentajat, joukkueenjohto ja huolto:Veit_3

Katri Kari
Sami Tapanainen
Saku Kari
Jussi Halonen
Pasi Reijonen
Jorma Heimala
Timo Tahvanainen
Hanna Ronkainen

 

Pelaajat:

# nimi  
50 Pihla Tapanainen
2 Oliver Hackman
58 Leo Lana
3 Onni Koljander
 7 Joonatan Hämäläinen
12 Urho Kari
8 Ville Reijonen
44 Niilo Puhakainen
20 Atte Ronkainen
6 Joonatan Halonen
17 Aaro Heimala
36 Aaro Muhonen
10 Aake Riikkinen
64 Topi Tahvanainen
55 Paavo Simpura

 

Jos pelaajan nimi puuttuu joukkueesta, niin teethän ilmoittautumisen:

ilmoittauminen

P11 -joukkueen SM turnaukset kaudella 2015-16

Joukkue ilmoitettu seuraaviin turnauksiin – päivitetty 23.11:

LA  28.11 P11 SM osaturnaus – VARKAUS

LA  12.12 P11 SM osaturnaus – PORVOO

SU  10.1 P11 SM osaturnaus – LAPPEENRANTA

LA  23.1 P11 SM osaturnaus – MIKKELI

LA  6.2 P11 SM osaturnaus – JYVÄSKYLÄ

PE-SU 4-6.3 P11 SM Lopputurnaus – VARKAUS

 

P11 SM-Sarja: joukkueet ja turnausohjelma – klikkaa tästä